E Embel Gjakun e Tyre Dhe Ngjitës

Ricerca anteprima in corso...
Anteprima non disponibile
 • Categoria libro:

  Fantascienza

 • Anno:

  2017

 • Dimensione del file:

  493,0 KB

 • Protezione DRM FREE
 • Lingua:

  alb

 • Isbn:

  9788826400419

epub

Non disponibile

Puoi leggere questo ebook sui seguenti device:

Computer

E-Readers

iPhone/iPad

Androids

Kindle

Kobo

Trovi questo ebook solo nel formato epub

Quarta di copertina


Një makinë e zjarrtë mbijeton një holokausti bërthamor dhe vazhdon të jetë i fortë shtatë dhe gjysmë milion vjet më vonë. Gjërat kanë ndryshuar pak.

Ai gjithashtu shërben si një mësim i objektit për një mësues dhe nxënësin e tij nga një dimension tjetër, i cili, së pari, diskuton nëse është gjallë, atëherë si mund të ketë arritur një makinë në një planet pothuajse të vdekur ...

0 commenti a "E Embel Gjakun e Tyre Dhe Ngjitës"

Solo gli utenti registrati a Bookrepublic possono scrivere recensioni agli ebook.
Effettua il login o registrati!