Artin e Luftës

 • Categoria libro:

  Storia, Saggistica

 • Anno:

  2018

 • Dimensione del file:

  854,0 KB

 • Protezione DRM FREE
 • Lingua:

  alb

 • Isbn:

  9788827543948

epub

Non disponibile

Puoi leggere questo ebook sui seguenti device:

Computer

E-Readers

iPhone/iPad

Androids

Kindle

Kobo

Trovi questo ebook solo nel formato epub

Quarta di copertina


Arti i Luftës është një traktat i lashtë ushtarak kinez që daton nga periudha e Pranverës dhe Vjeshtës në shekullin e 5 pes. Puna, e cila i atribuohet strategjisë ushtarake të lashtë kinez Sun Tzu, përbëhet nga 13 kapituj. Secili është i përkushtuar ndaj një aspekti të veçantë të luftës dhe se si kjo vlen për strategjinë dhe taktikat ushtarake. Për gati 1.500 vjet ishte teksti kryesor në një antologji që do të zyrtarizohej si Shtatë Klasike Ushtarake nga Perandori Shenzong i Këngës në 1080. Arti i Luftës mbetet teksti më strategjik i strategjisë në Azinë Lindore. Ajo ka një ndikim të thellë në të menduarit ushtarak të Lindjes dhe Perëndimit, taktikat e biznesit, strategjinë ligjore dhe më gjerë.

0 commenti a "Artin e Luftës"

Solo gli utenti registrati a Bookrepublic possono scrivere recensioni agli ebook.
Effettua il login o registrati!