Historia e Pidhi

Ricerca anteprima in corso...
Anteprima non disponibile
epub

€ 4,49
epub
Aggiungi al carrello
Puoi leggere questo ebook sui seguenti device:

Computer

E-Readers

iPhone/iPad

Androids

Kindle

Kobo

Trovi questo ebook solo nel formato epub

Quarta di copertina


Histori e Pidhi është një libër origjinal në historinë e Visual organeve femra. Gjurmët e autorit nga parahistorinë sot si njeriu ka përfaqësuar gjininë femërore, dhe cilat ishin kuptimet që lidhen me ato. Temat trajtohen nga autori ndjek një historik të gjerë dhe kuadri kulturor që përfshin shekuj të historisë sociale të grave në mënyrë që të hedhin dritë mbi motivet kulturore që ishin baza e teorive dhe besimet organeve femra.

0 commenti a "Historia e Pidhi"

Solo gli utenti registrati a Bookrepublic possono scrivere recensioni agli ebook.
Effettua il login o registrati!