Kolorimetria e Aplikuar

di

Claudio Terribile

Youcanprint

Kolorimetria e Aplikuar - Bookrepublic

Kolorimetria e Aplikuar

di

Claudio Terribile

Youcanprint

FORMATO

Nessuna protezione

DISPOSITIVI SUPPORTATI

computer

e-reader/kobo

ios

android

kindle

€ 9,99

Descrizione

Ky libër lind nga një qëllim i dyfishtë. I pari është që të ofrohet një hairstylist-i me një mjet i përshtatshëm për t'u marrë me problemet që çdo ditë has në punën e tij. Sa herë na ka dodhur që të kemi glacencat minimale dhe të jemi edhe nën rezervë në depo dhe na është dashur të korrigjojmë me truket dhe "truke" të fituara nga përvoja e akumuluar gjatë viteve në profesionin tonë. Qëllimi i dytë është që të siguroj një mjet të vërtetë edukativ për të gjithë ata që i afrohen kësaj botë te bërë nga teoria, praktika dhe shumë kreativitet.Të njohësh mire tematikat e kolorimetrisë dhe t’a aplikosh atë me rezultate të kënaqshme nuk është një detyrë e lehtë.

Dettagli

Categorie

Saggistica

Dimensioni del file

3,7 MB

Lingua

alb

Anno

2018

Isbn

9788827830116

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.