Kurthet e Mendjes dhe si të dilni prej tyre

di

Elton kazanxhi

Elton Kazanxhi

Kurthet e Mendjes  dhe si të dilni prej tyre  - Bookrepublic

Kurthet e Mendjes dhe si të dilni prej tyre

di

Elton kazanxhi

Elton Kazanxhi

FORMATO

Social DRM

DISPOSITIVI SUPPORTATI

computer

e-reader/kobo

ios

android

kindle

€ 5,99

Descrizione

 Çfarë janë psikokurthet? Të gjithë ne jemi të prirur të përsërisim sjellje, të cilat në fillim na i kanë zgjidhur problemet. Ato kanë qenë zgjidhje efikase, kështu që ne i kemi zbatuar gjithmonë, pa u shqetësuar për rezultatet. Në të vërtetë, këto zgjidhje që priren të përsëriten, duke dhënë gjithmonë të njëjtin rezultat, janë psikokurthi i secilit prej nesh, janë zgjidhjet e tentuara të falimentimit.

Një libër një udhëtim midis kurtheve mendore dhe teknikave self help. Nëse ti vuan nga ataku panik, ose depresioni dhe kërkon një ndihmë ky është libri për ty. 
Autori Dr. Elton Kazanxhi Psikologo Psikoterapiste me një përvojë shumë vjeçare ne Itali, jep një përshkrim  dhe një shjpegim se si mund të dilni nga psiko kurthet mendore.
 

 

Dettagli

Dimensioni del file

21,2 MB

Lingua

ita

Anno

2019

Isbn

9788832517651

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.