Shkrimtari

di

Danilo Clementoni

Tektime

Shkrimtari - Bookrepublic

Shkrimtari

di

Danilo Clementoni

Tektime

FORMATO

Nessuna protezione

DISPOSITIVI SUPPORTATI

computer

e-reader/kobo

ios

android

kindle

€ 3,99

Descrizione

*** SHITESI ME I MIRE ***

VOLUMI 3/3 - Po sikur dhe ne, mos të ishim gjë tjetër veçse personazhe të thjeshtë të një romani spektakular të titulluar ”Njeriu”? Në këtë episod të tretë të serisë ”Aventurat e Azakisit dhe Petrit”, të dy miqtë tanë simpatikë të Nibirut do të duhet të përballen me një rrezik të llahtarshëm që vjen nga hapësira kozmike. Por këtë herë, forcat dhe teknologjia e tyre e jashtëzakonshme mund të mos jenë të mjaftueshme. Dhe nëse ndihma do të vinte nga një burim absolutisht i paparashikueshëm? Kthesa të papritura, zbulime dhe rishtjellime të ngjarjeve dhe momenteve historike e mbajnë lexuesin me frymën pezull deri në rreshtin e fundit të romanit.

PUBLISHER: TEKTIME

Dettagli

Dimensioni del file

491,0 KB

Lingua

eng

Anno

2018

Isbn

9788873045052

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.