Udheheqesit e rinj

di

Paolo A. Ruggeri

Engage Editore

Udheheqesit e rinj - Bookrepublic

Udheheqesit e rinj

di

Paolo A. Ruggeri

Engage Editore

FORMATO

Social DRM

DISPOSITIVI SUPPORTATI

computer

e-reader/kobo

ios

android

kindle

€ 5,99

Descrizione

Ky ebook, i shkruajtur ne nje dialektik te thjesht dhe stimuluese, eshte rezultati i dhjete viteve kerkime ne lidhje me menaxhimin dhe permiresimin e stafit. Ketu pershkruhen ne menyre analitike veprimet e suksesshme te menaxhereve dhe ndermarresve qe kane ndertuar ekipe pune te jashtezakonshme me njerez te motivuar dhe produktive.

Versioni origjinal “I Nuovi Condottieri” u publikua per here te pare ne 2002 duke u bere Best Seller me 50.000 kopie te shitura.

Libri eshte i ndare ne 3 pjese: ne pjesen e pare do te analizojme disa faktore dhe arsye qe ndikojne ne humbjen e efikasitetit; ne pjesen e dyte do te analizojme ne thellesi motivimin e stafit e ne te treten, dhe te fundit, do te trajtojme karakterin dhe filozofin e liderit frymezues. Ky tekst perfshine shume raste praktike biznesi dhe aktivitete qe nje menaxher mund te kryej per te rritur menjehere produktivitetin dhe angazhimin e stafit.

Dettagli

Dimensioni del file

714,0 KB

Lingua

alb

Anno

2016

Isbn

9788889380826

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.