Pikëll Paj

di

George Saoulidis

Tektime

Pikëll Paj - Bookrepublic

Pikëll Paj

di

George Saoulidis

Tektime

FORMATO

Nessuna protezione

DISPOSITIVI SUPPORTATI

computer

e-reader/kobo

ios

android

kindle

€ 3,99

Descrizione

Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për të. Por a do të arrijë ai të nxjerrë ndonjë fitim, kur di pak për këtë lojë dhe botën e saj të sëmurë, kur kundërshtarët luajnë pisët brenda dhe jashtë fushës, dhe popullariteti i lojës rritet për çdo dëmtim dhe vdekje të lojtarëve? A dëshiron ta shohësh lojën e përgjakshme të Cyberpink-ut? A dëshiron ta takosh Pikëll Paj-in? Atëherë lexo këtë tregim emocionues ku popullariteti është sundimtari dhe gjaku rrjedh me ngjyrë rozë.

Topi me Rrota Gjaku Rrjedh Rozë takohet me FLAKËRIMËN në këtë rrëmujë të përgjakshme të një tregimi sporti. Kur një armëpunuesi të falimentuar i bie në dorë një lojë xhagër e nivelit të dytë, vendos që të luajë për të. Por a do të arrijë ai të nxjerrë ndonjë fitim, kur di pak për këtë lojë dhe botën e saj të sëmurë, kur kundërshtarët luajnë pisët brenda dhe jashtë fushës, dhe popullariteti i lojës rritet për çdo dëmtim dhe vdekje të lojtarëve? A dëshiron ta shohësh lojën e përgjakshme të Cyberpink-ut? A dëshiron ta takosh Pikëll Paj-in? Atëherë lexo këtë tregim emocionues ku popullariteti është sundimtari dhe gjaku rrjedh me ngjyrë rozë. Ky është libri 1 i volumit Cyberpink. VËMENDJE: “Pikëll Paj” ka përmbajtje droge, gjëra të ndaluara, sharje në shumë gjuhë, drejtshkrim në Anglishten Britanike, korrektësi politike Europiane, shumë përmbajtje në sistemin metrik, gjak rozë, gjak të kuq, gjak të tharë, adhurim i perëndive në formën e korporatave, referim i pjesëve trupore mashkullore dhe femërore, pije, abuzim, vrasje për sport, vrasje me pagesë, vrasje në tentativë, djem epshorë direkt nga 4chan, poligami, gangsterizëm, nënshtrim me anë të borxhit (një lloj jo i këndshëm nënshtrimi), trans-humanizëm, një keqinterpretim i rreshtave të Doktor Kush, personazhe LGBT, diversitet, konsumim turshish në sasira të mëdha, konsumim uzo në sasira të mëdha, sende të emërtuara keq, skena në banjo (Hitchcock do ishte krenar) dhe historia e një heroi që vetëm po përpiqet të bëjë gjënë e duhur ndërkohë që ankohet për të.

PUBLISHER: TEKTIME

Dettagli

Dimensioni del file

856,0 KB

Lingua

alb

Anno

2019

Isbn

9788893986403

Informativa e consenso per l'uso dei cookie
Questo sito utilizza, fra gli altri, cookie tecnici, cookie di marketing generico anche di terze parti, cookie di profilazione di terze parti. I cookie servono a migliorare il sito stesso e l'esperienza di navigazione degli utenti. Per conoscere tutti i dettagli, può consultare la nostra cookie policy qui. Cliccando sul pulsante "Ho capito", accetta l’uso dei cookie.